RBR-LT: підсумок сезону 2012

RBR-LT: підсумок сезону 2012


Перед стартом нового сезону Open RBR-LT, ми хотіли би проаналізувати виступи наших пілотів в цьому чемпіонаті. В сезоні 2012 року Wild West представляли Кирило Коломієць та Олександр Підлуський. Нажаль Кирило припинив свої виступи в середині сезону і набравши 33 бали зайняв 11 місце. А от Олександр стабільно провівши весь сезон зумів вибороти бронзу в PWRC за підсумками чемпіонату.

"Для мене це хороший результат. Відверто кажучи, на початку сезону я навіть не сподівався бути третім. Завданням було фінішувати на всіх етапах і спробувати потрапити хоча б у 5-ку кращих. Проте ближче до закінчення чемпіонату вималювалась перспектива здобути місце на подіумі. І завдяки вдалим фінішам мені всеж вдалося здобути бронзу" - відзначив Олександр Підлуський.

Золото здобув Сергій Раєвський, який на 3 бали випередив срібного призера - Алекса Мікулку. Приємно відзначити, що весь подіум залишився за українцями.

Підсумкова таблиця в класі PWRC:
RBR-LT: підсумок сезону 2012


admin, 20-01-2013, 00:10, Переглядів: 243, Категорія: News


 



   
   
При копіюванні матеріалів сайту, гіперссилка на http://wwvrt.rbr.in.ua/ ОБОВ'ЯЗКОВА! | Copyright Wild West VRT © 2007-2018
логін :
пароль :
Зареєструватись!
Нагадати пароль?